Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Laatumetalli Oy Teollisuusmaalaamo 

Maalaamo on itsenäisesti palveluitaan tuottava osa Laatumetalli Oy:tä. 

Yhtiöllä on EN 1090-2 mukainen sertifioitu laatujärjestelmä.

Olemme siten hyväksytty  toimittaja myös CE-merkintää vaativissa

rakennusalan kohteissa.

 

Maalaamo   Henkilöstöllä on mittava kymmenien työvuosien ja tuhansien

toteutettujen töiden mukanaan tuoma kokemus ja ammattitaito toteuttaa

vaativiakin hankkeita.  Tasapuolinen kohtuullinen maalaushinta ja

kaikkien töiden huolellinen toteutus ovat toimintaperiaatteitamme.

 

 

 Alihankintamaalaamo

 

Hiekkapuhallus   Puhaltamossamme pienet ja suuret jopa 19m pitkät rakenteet on mahdollista suihkupuhdistaa haluttuun puhtausasteeseen.

Maalaus                Työt n. 600m2 suuruisessa maalaamossa, jossa on 10tn nostokapasiteetti ja suuri 8x6m oviaukko. Pientavaralle on myös erillinen noin 70 m2 maalaamotila.

Pintakäsittely     Ruiskumaalaus toteutus.  Pinnoitteet ovat tunnettujen valmistajien laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Pintakäsittelyt toteutetaan soveltuvia standardeja- ja maalintoimittajien ohjeiden mukaisia maalausjärjestelmiä käyttäen. Lähestulkoon kaikelle löytyy soveltuva maalausjärjestelmä.

Siirrot / tavaran käsittely        Raskaampien tuotteiden käsittelyyn on käytettävissä useita trukkeja 3 - 7 tn nostokapasiteetilla sekä siirtolavetteja. Tarvittaessa käytetään järeämpää kalustoa apuna.  Tuotteet pinnoitetaan joko maalauspukeille aseteltuina tai ripustinradalle ripustettuina. 

Työn seuranta ja dokumentointi   On meille arkipäivää. Teemme pintakäsittelyn suunnittelua ja pintakäsittelyiden tarkastuksia tarvittaessa myös erikseen. 

Erikoispinnoitus     Kuten palonsuojamaalaus, jonka voimme mitoittaa  ja toteuttaa vaadittuun palonsuojaluokkaan. Palonsuojauksesta aina myös pinnoitusdokumentit mittapöytäkirjoineen. Myös esim pintakäsittely upotusrasitukseen, rakenteiden entistys tai kuumasinkityn maalaus.

Jauhemaalaus / pulverimaalaus   Tällä hetkellä emme toteuta jauhemaalausta. Tulevaisuudessa tämäkin palvelu saataneen ojakkalaan.

 

Kuumasinkityn maalaus  /  Hiekkapesu ja maalaus  Kuumasinkittyjen rakenteiden maalaus onnistuu sujuvasti ilman välirahtia kun sinkitään naapurissamme sijaitsevassa Vihdin Kuumasinkitys Oy:ssä.

 

Tapauskohtaisesti on mahdolisuus toteuttaa pintakäsittelyitä myös kohteessa. 

 

 Kysy lisätietoja puhelimitse numerosta 050-542 4626 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen posti@teollisuusmaalaamo.com. Yhteydenottopyynnön voit myös lähettää heti yhteystiedot sivun lomakkeen kautta.

Annamme mielellämme tarjouksia niin pieniin kuin suuriinkin töihin.